Eten en drinken

Lekker eten en drinken kan je hier op drie mooie locaties: ‘Pop-up café’, ‘Cafetaria Breugelhoeve’  en  ‘Het Seizoenshof’.

Pop-up café

Vanaf 1 april tot en met 24 september is ons pop-up café terug open!  Met dank aan Vanille & co. en T Picolootje II Grote-Brogel  kan je er genieten van een heerlijk ijsje, een drankje en een snack.

Openingsuren Pop-up café
Schoolvrije dagen: elke dag vanaf 11.00 tot 18.00 uur (weekend, schoolvakanties, feestdagen)
Schooldagen: iedere woensdag vanaf 13.00 tot 18.00 uur

 

Cafetaria Breugelhoeve

Cafetaria Breugelhoeve staat garant voor de dagdagelijkse service op vlak van catering voor de bezoekende scholen, groepen, verenigingen en bedrijven. Ontbijten, middag- en avondmaaltijden, recepties, …  zijn allemaal naar wens te bestellen.  We doen hiervoor een beroep op de cateringservice van Vitas Catering. Natuurlijk kan je voor een leuk bezoekje aan de speeltuin of de manege, of na een fietstocht, …  in onze cafetaria terecht voor een smakelijk pintje bier of een heerlijke koffie.

Openingsuren Cafetaria
Dinsdag t/m vrijdag: vanaf 13.00 tot 22.00 uur
Bijkomende openingsuren zijn mogelijk bij groepsactiviteiten, verblijven, G-sport activiteiten en LRV trainingen.

Het Seizoenshof

In hun vernieuwde brasserie Het Seizoenshof met het gezellige interieur en de exclusieve veranda heten de uitbaters Jean-Pierre en Annemie Smeets-Gielen je van harte welkom! De ideale plek waar je culinair verwend zal worden in een uniek kader. Op de kaart vind je onder andere een uitgebreide keuze aan frisse, gezonde slaatjes, een evenwichtige en smakelijke samenstelling van zomer- of wintergerechten: vis, vlees, wok en vegetarische gerechten, én natuurlijk een fantasierijke dessertkaart. Steeds op basis van uiterst kwalitatieve producten, waaronder voornamelijk streekproducten. Verder zijn er steeds seizoensuggesties verkrijgbaar, oa asperges, wild, …

Openingsuren en meer info
http://hetseizoenshof.be
info@hetseizoenshof.be