Plattelandsklassen

Wil je met de klas de boer op?  En bovendien een interessante streek exploreren en een gezonde portie paardrijden? Dan hebben wij voor u een prachtig aanbod!

Aan leerkrachten die de klassenmuren willen doorbreken, bieden wij in samenwerking met Plattelandsklassen vzw een rijke leeromgeving. Vertrekkend vanuit Breugelhoeve waar de klas gedurende een week verblijft, maken de kinderen kennis met de omliggende streek: geografische kenmerken, het landschap, de natuur en de geschiedenis.

Een service die kan tellen !

Plattelandsklassen vult voor u acht dagdelen: normaal zijn die verdeeld in vier dagdelen sport (paardrijden) en vier dagdelen streekverkenning.  Tijdens de streekverkenning worden tenminste twee hedendaagse land- en tuinbouwbedrijven bezocht.

We bieden je een verblijf aan in volpension: die start met een middagmaal op maandag en eindigt met een middagmaal op vrijdag.

Vind je een vijfdaagse te lang? We bieden ook kortere verblijven aan, zelfs voor de allerkleinsten bieden we arrangementen aan met één overnachting.

Wil je tijdens een schooluitstap kennismaken met een plattelandsklas? Ook dat kan via een plattelandsproever.

Voor meer inlichtingen en/of boekingen

Plattelandsklassen vzw
DIESTSEVEST   40
3000 LEUVEN

Website: www.plattelandsklassen.be
E-mail: info@plattelandsklassen.be