Terugbetaling hippotherapie voor personen met een handicap

S-Sport // Recreas vzw is een door Sport Vlaanderen erkende en gesubsidieerde Vlaamse sportfederatie waar iedereen meetelt. Via het ondersteunen van sportclubs en het organiseren van sportactiviteiten bieden zij een recreatief sport- en bewegingsaanbod voor jong en oud én voor personen met en zonder handicap.
Personen met een handicap genieten bij S-Sport // Recreas een terugbetaling tot 120 euro per jaar voor hippotherapie en aangepast paardrijden.

Voorwaarde:
Om te geniet van dit voordeel moet je lid worden van S-Sport // Recreas vzw door 7 euro te betalen aan Breugelhoeve. Deze betaling moet gebeuren voor 31 maart 2018. Vervolgens bezorgen we jouw gegevens en het inschrijvingsgeld aan S-Sport // Recreas vzw. Bijkomend moet je een geldig attest handicap kunnen voorleggen.

Wat te doen: ​​​​​
Voor iedere beurt kan je tot 6 euro terugkrijgen, met een maximum van 20 beurten per kalenderjaar. Op het einde van het jaar moet je door ons een terugbetalingsformulier laten invullen. Het formulier bezorg je aan S-Sport // Recreas vzw via info@s-sportrecreas.be of stuur het op naar S-Sport // Recreas, Sint-Jansstraat 32, 1000 Brussel.

Meer info:
Meer info vind je hier: https://www.s-sportrecreas.be/aanbod/hippotherapie
Download het terugbetalingsformulier: Terugbetalingsformulier 2018

Comments are closed.